Onze diensten

Onze diensten

Wij verzorgen onder andere:
– Schoolfeesten
– Bruiloften
– Buurtfeesten
– Disco-avonden
– Playbackshows
– Openingen
– Presentaties
– Evenementen
– Soosavonden
– Kinderfeestjes
– Pyjamaparty
En nog veel meer….

U kunt bijvoorbeeld bij een buurtfeest denken aan een mooie tent met her en der een paar boxen als achtergrondmuziek, of een mooie avondafsluiting met wat karaokemuziek.

Of wat denkt u van een groot schoolfeest voor alle leerlingen, een grandioos beamerscherm met daarop de laatste muziekclips, een laser met geweldige effecten of een schuimparty!

Je kunt het zo gek niet bedenken of wij kunnen het waarmaken. Wij vinden het belangrijk dat u na het feest of partij kunt zeggen dat u een leuke avond heeft gehad!

Bekijk hier de laatste foto’s

Muziekkeuze

De muziekkeuze is altijd een belangrijk punt bij een feest, partij, opening of bruiloft. De muziek die wij hebben is gevarieerd.
Van tevoren wordt besproken welke soort muziek er gedraaid moet worden.
Welke muzieksoort u ook zoekt; trance, dance, metal, rock, pop, Nederlandstalig, electro, oldies, reggae of gewoon rustige dansmuziek: wij draaien het voor u!

Inspringen op uw wensen
De wensen van de klant zijn natuurlijk het belangrijkste, daarom luisteren we goed naar de wensen en ervaringen van onze klanten.
Het feest of de partij wordt samen met u van te voren goed doorgesproken. Hoe wilt u dat het feest loopt, hoe groot wilt u het hebben, welke muziek moet er gedraaid worden, wat wilt u wat we meenemen of wat wilt u vooral niet.