Wat wij allemaal doen

Je kunt bijvoorbeeld denken aan een gezellig buurtfeest met onze disco caravan Ben, een gezellig personeelsfeest met thema of een complete bruiloft met video gastenboek, de leukste deejays en geheel in stijl.

Of wat denkt u van een groot schoolfeest voor alle leerlingen, een grandioos beamerscherm met daarop de laatste muziekclips, verzoekjesmachine, een laser met geweldige effecten of een schuimparty!

Je kunt het zo gek niet bedenken of wij kunnen het waarmaken. Het is jouw feest, jij moet er mooie herinneringen aan hebben.

Schoolfeesten – Bruiloften – Buurtfeesten – Discoavonden – Playbackshows – Openingen – Presentaties – Evenementen – Kinderfeestjes – Pyjamaparty en nog veel meer….

Deejay huren

Liever alleen een deejay huren? Dat kan ook, geen probleem. Bekijk hier de mogelijkheden om één van onze deejays in te huren voor je feest.

Prijzen

Prijzen? Niet onbelangrijk natuurlijk. De prijs voor een feest hangt helemaal af van wat je wilt. Alles is mogelijk, maar van onze prijzen zul je niet schrikken. We gaan graag samen met je om tafel, om te kijken wat je wensen zijn en komen daarna met een aanbod.

Over ons

16 jaar geleden zijn wij begonnen met een draaitafel, een paar boxen en wat discolampen. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot een professionele drive-in show met veel kennis en apparatuur op het gebied van licht en geluid.

Ons team bestaat onder andere uit een DJ die de muziek verzorgt, VJ die de visuele effecten en shows verzorgt en een LJ die alle lichteffecten regelt.

Bekijk ons team